Over mij

Iedere schrijver is ooit begonnen als lezer. Mijn moeder zei altijd dat je een kanon kon afschieten als ik aan het lezen was, en dat ik het dan nog niet doorhad. Volgens mijn vriend is er wat dat betreft niets veranderd.

Met het lezen kwam het schrijven. De eerste keer dat er iets van mijn hand in een soort van drukvorm verscheen, was op de basisschool. Een gestencild krantje met mijn stukje op de voorpagina. Op slag wist ik wat ik later wilde worden.

Ik studeerde journalistiek, werkte voor dagbladen, schreef en schrijf voor organisaties en bedrijven. In 2014 verscheen mijn eerste boek: Het Engeland van Jane Austen, een reisgids die je door het Engeland voert van een van mijn favoriete schrijfsters. In 2019 kwam de Engelse vertaling uit. Samen met mijn vriend schreef ik tussendoor nog reisgidsen over Wales en Schotland.

Het begon dus met dat stenciltje op de basisschool. Nu ligt er een roman, Het koetshuis, het eerste deel van de Landgoed Rosaville-serie. Benieuwd naar wat er allemaal verder gaat gebeuren? Volg me dan op Facebook, Instagram of Twitter.

© Foto: Ineke Oostveen